tirsdag 21. oktober 2008

Helga 17. - 19. oktober

Etter ei lang veke med lange dager på laboratoriet var det duket for den berømte Husfesten på skulen vår. Siden eg dei tidligare åra ikkje har deltatt der av ulike grunner, gleda eg meg til å sjå ka som vikrelig skjedde der. Etter at eg var ferdig på laboratoriet var det rett heim for å kvila, siden eg var så trøtte. Eg ville jo vær litt opplagt til festen=) Eg å Marie gjekk sammen bort etter eit ørlite vorspiele hjå Marie. Me gjekk å vandra fra tema-bar til tema-bar dei ulike klassane hadde laga i klasseromma. Det var blant anna Hawaii bar (der eg selvfølgelig måtte prøva med på limbo! ikkje vellykka nai:p), Casino bar, Disko bar og Saloon. Veldig skåy med andre ord! Seinare kom postgirobygget på scenen og kvelden var vellykka etter den første sange dei framførte. Postigirobygget er konge!!! Dessverre ingen bilder derfra, da eg fant ut at kamera var utlada når eg sko ta det førsta bilde:p

Dagenderpå var hard! Litt for masse øl på kvelden ja. Blir litt sånn at eg ikkje vet når eg ska stoppa, + at eg hoppe å danse å slukke tørsten med øl:p Så det var ein hard lørdag, med litt rapportskriving fra ukas labøvingar, burgerking mat å kino på "kvelden". Det vil sei eg for på kino hal 7. Orka ikkje nåke seine kino den dagen nai. Eg og Marie såg I et speil i en gåte, og den er virkelig til å anbefale! En skikkelig tankevekker!

Søndag var det igjen rapportskriving, å litt sosialt på kvelden med spill å kos. I går var det tidlig opp i praksis på Haraldsplass, et lite sjukehus (kun et langt steinkast fra Haukeland), der eg har vært i to dager nå. Veldig gøy og lærerikt. Dei neste to dagane er det studiedagar, som vil bli benytta til å skrive ferdig rapport fra praksisen på Haraldsplass, samt lesing i fag som eg skal ha eksamen i om ikkje så alt for lenge!

Fredag er det him til min kjære i Sveio til ny oppussa soverom. Det gleder eg meg til!

(Fargevalget er inspirert fra den vakre natuern=)

Ingen kommentarer: