fredag 17. september 2010

Reisebrev 1

Hei hei godt folk.

12. september

Nå sitte me i bilen på vei til Las Vegas. Bilen er forresten ein SUV Nissan extern (elle nåke sånt). Vertdfall ein kjempe bil. Torbjørn kjører bilen og det er alt i fra 3-6 felt å forholde seg til. Han er så flink atte. Turen begynte allerede på sola der Torbjørn blei valgt tilfeldig ut som ein som måtte gå gjennom litt mer omfattende innsjekking enn oss andre. Dette gjerlder kun de som skal til USA. Så han måtte sjekke inn annerledes både i stvg og kjøben. Men gjekk fint, alle kom med! Eller den eine kofferten kom ikkje fram med det første. Men etter at me hadde åte frokost første dagen såg me an stå i resepsjonen. Så då kunne me endelig pusse tenner og torbjørn skiftre t-shorte. Norsk tid me var på hoteller etter fly reisen var ruindt 06.00 og lokal tid 22.00. Då hadde me begynt reisen dagen før kvart over 7. Ein Lang dag!

Første dagen i L.A starta kvart på 6 grunnet jet lag. Men lika greit det så fekk me meir ut av dagen. Me var bla i universeal studios der me tok mange karuseller, såg mange show og var på studio tour rundt på universeal studios og såg kor de spelte inn filmer og serier. Ganske kjekt så virkelig anbefales!

Etter ein heil dag i universeal studios tok me turen ned til Hollywood (19.00) der me såg kor alle premiærer blir vist, walk of fame og hadde middag på Hard Rock cafè Hollywood. Der fekk me de til å spille Alan Jakcon, etter Jän Helge sitt ønske, og Michael Jackson, etter mitt ønske=) Siden dagen starta så tidlig blei me ganske for trøtte og tok taxi tilbake til hotellet i 22.00 tida. Ein kjempe dag med andre ord!

Dag nr 2 begynte ikkje lika tidlig, 07.45. Me begynte med å ete frukost på ein lokal diner, siden frokost ikkje er inkluder i hotell prisen. Her såg det ut som akkurat på ein amerikansk diner som me ser på film. Det kom til og med inne 2 politifolk akkurat som på film!!

Videre pakka me ut og handla diverse mat ting og slikt før me tok turen til Santa Monica Beach. Det var for øverig overskya så det var lite folk og ganske kaltd i sjøen. Men ein aldri så liten duppert blei det på meg, Stine og Torbjørn. Iskald, men abselutt verdt det!

Siden det var overskya så bestemte me oss for å forlate L.A i 2 tida. Men etter at me hadde kjørt litt kom selfølgelig sola fram;) GPS`en er ein gud og viser og forteller oss kor me skal kjøre. Nå seier hu at det er 279 km igjen til vegas og ca 3 timer igjen å kjøre. Me har ikkje bestemt oss for om me kjøre heilt fram i dag eller ka me gjer. Me tar det pø om pø. Veldig greit å bestemme sånt underveis.

Klokka er nå halv 6 lokal tid og me vurdere ein pause i Barstow for å spise og drikke litt.

Hade bra til neste gang!

Anita og Torbjørn

Ingen kommentarer: