torsdag 30. september 2010

Reisebrev 6

Howdy!

Tirsdag 28. september 12.30.

Nå er me på Running R ranch og har nettopp hatt ein liten 2 timars tur på hestaryggen. Lanskapet her er fint, men masse trer og bakker. Å eg så trudde det var flatt og ørkenlandskap her. Så feil går det an å ta! Eg ridde på ein hest så hette Copenhagen (som har markeringsbehov og derfor sparker alle hester som nærme seg. Måtte av den grunn ri bakerst), Torbjørn på Cowboy (som biter andre hester i rompa, rei som nr to) og Stine på Curly (ein liten ponni som ikkje ville nåken nåke vondt). Det var ein kjekke tur med både ekkorn og rådyr som me rei forbi. Det einaste som la ein liten demper på det heile var at me ikkje kunne springe. Det var med hensyn på sikkerhet. Å det forstår eg jo. Nå har me oss ein liten cowboy-strekk før lunch kl 1. Været er herlig, ca 25 grader vil eg tru. Etter lunch blir det nok et lite besøk i poolen her;)

Ellers har me jo kjør gjennom nebraska der det forøverig var masse traktorshapper (John Deer). Texas begynte med ein dårlig resturangopplevelse så ein ikkje treng å gå nåke mer inn på (nåke med feil mat, kald biff og tårevåt servitør). Ellers har texas vært kjempe! Alt er jo stort, alt fra edderkopper til sommerfugler som er gigantiske. Forresten gresshopper også!!! På vei ned til denne ranchen kjørte me som sagt rout 83. Der stoppa me på ei shappe som solgte div western ting, med ein kjempe hyggligemann som var overbegistra for at me var komt heilt fra norge=) Så der kjøpte me jo div:p

Ellers har me jo besøk cowboyenes verdens hovedstad, Bandera. Som for øverig ligger 20 min kjøretur fra her me er nå. Der har me vært innom saloon, med egen hesta-parkering med 3 (!) hestar på. Fantasitisk syn! Me overnatta i Kerrville natta før ranchen og buteikken over gata viste seg å ver Cowboy Wear. Så der har me vært å kjøpt oss hattar (ikkje Torbjørn da), cowboy boots (meg og stine). Så føle me oss som skikkelige cowboyer! I Bandera har eg og funne ein western sal som me skal kjøpe å ta med oss him. Dette er bra altså!! Den salen vil då gå under kallenavnet amerikasalen=) Den er ikkje kjøpt enda, måtte undersøke kosn me ska f¨å den him, og har funne ut at me satser på å ta den me på flyet å sjekke den inn.

I kveld skal me grille her på ranchen. Og satser på ein ny ridetur i mårå før me vender nasen mot Florida som neste hovedstopp. Me gleder oss til å komme him, samtidig som me koser oss masse.

Ingen kommentarer: